Angel’s Ser, avagy art of brewing a zip’s-től

A művészet és a sör találkozása teljesedik ki az Angel’s Serben. Hogy hogyan? Meséljük…

A zip’s mindig is elkötelezett volt a művészet támogatásában, a helyi értékek népszerűsítésében. Hisz maga, a sörkészítést is művészetként kezelik a zip’s sörfőzői. Már a szlogen sem mai: art of brewing. Ez a zip’s egyik hitvallása.

Az Angel’s Serrel pedig a célkitűzés újabb értelmet nyert. Nemcsak a sör született meg, hanem egy festmény is, amely képen jeleníti meg azt, amit a sörkedvelők hamarosan megkóstolhatnak majd.

Szegedi Éva, miskolci festőművész alkotásában, képben is megvalósul az art of brewing szlogen. Festménye nemcsak a vásznon látható, hanem az Angel’s Ser palackokon is ott lesz majd.

A festőművész a Nyíregyházi Egyetemen végzett képi ábrázolás/festő szakon. A formálódás éveiben kereste stílusát, az utóbbi időszakban az absztrakt és az impresszionista jegyek fedezhetők fel alkotásain.
Egyre több önálló kiállítása van, munkáit többek között megtekinthették az érdeklődők a budapesti Operaházban is.

Amikor Szegedi Évát felkérte a zip’s, hogy mutassa meg festővásznon az Angel’s Sert, ahogy ő látja, a művész azonnal tudta, mi az a színvilág, amiből megszületik majd az alkotás. Angyali formát álmodott hozzá, ami pont azt láttatja, amit az Angel’s Ser ízvilágában ad majd.

És hogy hogyan látja Szegedi Éva a munkáját, ami ezúttal kereszteződött a zip’s életének egyik szintén kiemelkedő pillanatával?
Az alkotó mottója hűen tükrözi mindezt: „A legnagyobb öröm az alkotásban a vég nélküli játék, új utak nyitása, a harmónia és az örömszerzés mások számára.”

Ez az Angel’s Ser története a művészet megközelítéséből.

Nemes sörhöz pedig, nemes tettek. A festmény az Angel’s Ser palackjait teszi majd igazán művészivé, az alkotás pedig jótékonysági célt szolgál majd. Elárverezik, hogy az abból befolyt pénz segíthessen azokon, akik igazán rászorulnak az anyagi támogatásra.

facebook: Éva Szegedi